Sunday, June 20, 2010

di "tag" oleh N.....

1. adakah anda rasa anda hot?



hot juga la kalau korg tgk aku...coz aku tak pakai baju skunk nie...hahah




2. upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang?











3. cerita pasal gambar ni?

huh..nk cite gamba lak....ok2...gune windows seven....3D background desktop...kalau korg nk dektop camni...ko search la bumptop...theme bleach




4. kali terakhir makan piza?
aku pun tak tau bile last aku mkn pizza...


5.lagu terakhir anda dengar?

wali band : cari jodoh (amat minat lagu tu tak tau nape)


6. apa yang anda buat selain selesaikan tag ini?

main travian...nk tau travian tu ape... buka link nie.... www.travian.com.my


7. selain nama sendiri, anda dipanggil dengan nama apa?

met 
mock 
bob



8. tag lagi 5 orang yang nak kene tag?

huhu...sape yg bace tag ni...ANDA DI TAG..HAHAH


9. sape orang no 1 dengan anda?

hurmmmm


10. katekan sesuatu kepade orang no 5?

hahahhaha

11. no 3 ade hubungan dengan sape?

sape no3?angkt tangan

12. bagaimana dengan orang no 2?

org no 2 tu mest dye selalu tgk blog aku


13. kata-kata cinta kepada orang no 4?

kate cinta org ke4....i love u...kalau perempuan ar...kalau laki g main jauh2...takder kate2 cinta tuk ko....bla ko dari sini..hahahah

14. berikan 5 fakta yang anda tahu mengenai orang yang anda tag?



1. kompem2 la dye selalu buka blog aku
2. mmber aku
3. ader juga silent reader
4. org yg tersesat kt blog aku ni
5. aku pun tak tau fakta dorg...huhuhu










p/s tuk N...trimas tag aku...coz kalau tak aku tak tau nk update bende ape....sekurangnye ader gak bnde nk di tulis kt blog ni...hehehhehehe.....






SELAMAT HARI BAPA KEPADA PAPA KU N KEPADA SAPE2 YG BERGELAR BAPA KT LUAR SANA......

4 comments:

milah hasan said...

aizen-sama! ;p

StrewberiManis =) said...

thanks sudi buat
next time nak tag kau lagik
buleh?
hahaha ;p

RyuJi SaTo said...

hahah...boley2..silakan....nsb baik aku ngah boring time tu...kalau tak mls aku nk buat....wkkwk

shiqin ghazali said...

haha. aku xtau nk update ape da dlm blog.. mlasnye~

Boleh try usya2 post lain:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...