Monday, November 8, 2010

lamakan?

lamakan aku tak update blog
huhuhu...rindu tul nk taip2 nie...tp takder masa..banyk sgt story...tp takder mase...ader mase tp malas nk update...tu la alasan yg dpt di beri....
hehehehe
tp bukan tu yg nk di storykan hari nie...sbnrnya takder bnde pun nk story...hehehe
just nk inform kt reader2 sekalian...lepas jer abis prac nnti...blog ini akan sekali lagi akan berubah wajah!!..
hehehe....nk upload layout baru....
hari ni tiba2 nk update blog sbb???
ader sorg akak kt opis nie..tiba2 jumpe aku ckp dye ader bace blog aku...HUH!
terkejut aku...
hahahaha...mane tak nye....mcm mane la dye ley sesat masuk link aku...yela tak mungkin org yg tak kenal boley tau link aku
coz link url aku pun ryujisato.blogspot.com...tu yg pelik..heheheh
tp setelah di soal selidik...rupnyer ini punca nya.ref link nie
http://ryujisato.blogspot.com/2010/06/sa-kargo.html
bile dye search nama company aku sakargo
maka pakcik GOOGLE nie kuarkan link aku...hehehe...
so alkisah.....mcm tu la....dah dye cite pasal blog aku nie...aku pun teringat la yg blog nie dah lama tak update rupnyer...tp tunggu...aku akan kembali active kt blog nie....tinggal 3 minggu jer lagi..then aku bebas...heheheh...boley la aku berblog sampai lebam.......
1stly nnti aku nk cite pasal hobi baru aku yg telah menelan lebih dari rm1k..huhu
habis JPA aku..heheheh...
k la chaw dulu

renung2kan dan selamat beramal

2 comments:

shiqin ghazali said...

hah! cpt2 hupdate!!

RyuJi SaTo said...

hehehe..laju je ko eqin...coming soon..:)

Boleh try usya2 post lain:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...