Sunday, May 15, 2011

camping 2hari 1mlm di sg X (berhapiran sg chiling)

aku letak name sg nie sg X sbb aku tak tau nama sungai betul nya....tp kawasan nie berhampiran sungai chiling..
tp jgn risau...sape yg nk g sana...aku ada simpan coordinate GPS garmin tuk korg...
nie coordinate dye - N03° 34.474' E101° 44.225'

jom kite layan perjalanan yg aku dah lalui nie....(klik pada gambar tuk besar)
 kawasan dye dari rawang ambik masa 30mnt 




 akan melalui jln2 berliku2 (mcm jln ulu yam gak) tp jalan dye lain
 empangan 


 sblm sampai boley berhenti tgk view kt sini dulu
 ini bahgian dlm....bukan dlm biase....mmng lebih dari 2x badan korg aku estimate
 zone kanak2
 ktg p tido sana...(balik jer sakit sana sini...)hahah



 ni pg esoknya...break1st megi + roti...hahah
 nie...aku bukan ckp kosong dlm dye...siap ada askar bwk tank main skuba kt sini



time balik...hujan lebat...nsb baik time kami dtg sana tak hujan...kalau tak rosak plan...mau kepala air turun kt sungai tu....kompem tak ley mandi

4 comments:

StrewberiManis =) said...

bob, p sendiri2 ke?
bila p?
macam bestnye
tapi dah ko kate balik je saket2 badan,
tak nak ahhh
HAHAHAHA

RyuJi SaTo said...

balik sakit2 badan sbb stay sana 1mlm....sakit badan sbb tido...krem berang lagi..haha...
aku p ngan mmbr2 aku kt putra...total 8 org semua....
mmng best...tak rugi pergi sana...:)
sakit2 badan pun puas hati sgt2x

RyuJi SaTo said...

krem berenang*

Moe said...

Hi Chief,

thank you sebab publish article nie. i planning nak gi sane ngan my family hujung bulan nie.

can we touch base to discuss more. i nak tahu detail lebih sikit. maklum la, bawak budak kan...

you can contact me via email or miss call me...
mtp@vedelit.com
012 2939 225

Boleh try usya2 post lain:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...