Monday, October 27, 2008

exam!!!

hah...kalu korg nak tau nie la antra subjet yg aku ambik...banyk kan...pecah kepala aku nak naikkan cgpa aku.....huhuhuhuhu
disebab aku nak exam 2hb ni...aku myb tak online sampai 18hb novembr nie....
so kalu aku tak rep korg nyer comnt kat ms or fs korg paham2 la ek....
huhuhuhhuhu....exam is around da cnner...cnner tu kat dpn umah aku jer..hahahahaha....
wish my luck k...kite jumpe dlm 19hb nnti ek..misz u all...
pape hal kalu korg nak cntc aku korg sms ar aku or call aku kalu banyk kredit..hahahahha....salam

1 comment:

neko13 said...

adoyaii~ ryuji..pedih mate tgk subjek ko....pusing2 <(@_@)>
gud luck smpi ko dpt grad!
thanx for da bday wish yah!

Boleh try usya2 post lain:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...