Friday, November 21, 2008

unlucky day.....

ari nie ari malang aku n ari palin bengang aku....
coz ptg tadi aku jer langar kete india lahant.....
aku bengang sebab aper...coz dia tu tipu kuat....yg aku tau pas je tinggi kan suara ckit ngan dia beru ar dia nak ngaku dia pun slh...
aku pun takley wat aper...aku rase dlm kes aku nie 2 2 salah...
time tu aku pun tak tau la..mamai kowt...coz aku baru jer bgn dari tido..
aku tido dlm kete sementra tunggu adik n kakak aku....
kat belkang aku nie ader kete wira....tak la btul2 belkang kalu tgk kesan aku langar dia....coz aku langgr dia kat pintu belakng.....aku pun revese cam biase...yg aku tau aku tgk cermin pndang belkang aku tak nampak paper coz kedudukan kete tu serong...coz tu parking serong.....so aku tak pandang ar belah kanan coz jln tu sehala..kalu ader kete pun dari kiri jer....time tu kepala aku dah ngadap belah kiri jer tgk kete yg lalu belah sana...sedar2 jer dap cam langgr somting...
tgk2 ader kete wira belkng aku...so kuar satel...aku ingt nak baya jer upah ketuk n cat...coz aku pun tak tau nak watper...bkn selalu xcdent nie....
aku pun nak sattel kat situ..
nak baya rm150 coz aku dah servey harga....
dia taknak...lahant punya india...aku dah naik bengang dah time tu...dia kate mau rm250 kalu tak silap...huhhuhuh....
last2 dia kate dia nak bawk p worksop dia nak baiki...
aku pun fine ikut la dia....
sampai sana tokey tu kate rm180 jer...
aku baget nak baya 50/50...dia taknak....time tu perang mulut gak ar ckit...
bengang gak ar ngan keling tu....
last2 dia kate nk bya rm30..lagi rm150 aku bya...aku dah tak kisah dah...dlm kepala aku, aku tak nak baya lebey dari rm150...nak tak nak kene gak ar kuar duet....
aku ingt lagi no plat dia...
bgk 7252......kalu aku jumpe kete nie park kat aner2...aku nak calar kan kete dia....
tu jer dlm kepala aku skunk...
aku tekad..sory 2 say ar....ingt aku nak kasi free jer rm150 kt ko....
kalu aku nampak ko park nasib ko malng ar....
kalu tak jumpe nasib ko baik...
aku mls nak wat report coz aku tkt aku lak yg slh...tak pasl2 nak kene kaur 3 rat baya sman lak....
adoi....
tu ar nasib malng aku ari nie....
tau2 jer aku ngah banyk cash mney dlm poket....
tau aku ajak dak2 aku men lucky ball ker...ader gak kepuasn di citu....
hurmmmm....
fuck keadaan.....!!!!

1 comment:

neko13 said...

malang...dan2 ko terus tukar background yer ryuji yer..cian la..sabar yer dek sabar ajeh..hehe

Boleh try usya2 post lain:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...