Sunday, October 4, 2009

gamba2 yg tak sempat aku nak update kt dlm blog nie.....

aku pun dah lupe ape cite di sebalk gamba2 nie......
tp mmng aku ambik gamba2 nie tuk letakkan kt blog aku...so
di kala kebosanan melanda....aku akan citekan serba sedkit bende yg aku ingt kt korg .....


so kite strt kt gmba yg kt bwh nie....aku pun tak tau nape aku ambik gamba nie....
tp tuk pengatahuna korg...gmba nie kt U aku....dtarn ape tah org panggil
hehehehe aku pun tak tau name ape....tp dtran nie kt fac aku...
mmng selalu ader function kt cni.....

next....gamba nie kat kemaman terengganu...kalau tak silap aku
aku ambik gmba nie time aku balik kg seblm raye ritu..aku lepak kt cini....
best...sejuk berangin....n indah pemandngn....lepak sini tgk org mancing mmng masyuk...

gamba nie lak aku tak nape aku ambik...nie kalau tak cilap kt s,7 komersial....basuh kete kt citu...
apsl aku ambik gamba nie ek....huhuhuh

nie time ktrg lepak kt uptown s.alam.....bla bla n bla....


gamba nie lak time aku balik kg time cuti sem ritu....kete osak......huuhuhuhuh.....
time tu lak kite osak...


nie lak moto aku.....saje aku snap gamba moto aku nie....cantik lak pose dye....hehehehhe
gamba nie aku dah edit ckit brgns n contrss dye.....cantik kan moto aku nie....


haha...gamba nie time kwn aku kawin.....bla bla n bla


gamba kete nie lagi...adoi...nsb baik smart.....
time nie kalau tak silap bapak aku baru cat kete nie.....
tu napak cam baru lagi.......

so tu jer aku nak kasi tau korg....pape pun just enjoy da pic k....

3 comments:

GardeniaBoy~ said...

habang..pinjam cbr sebulan bang

shiqin ghazali said...

gmbr 1 : @ dataran menara SAAS. tu la nme dberi~

gmbr 3: mcm ku knal tmpt cuci tu.. pnah cuci kete 2 kli kt cni~

gmbr 4: mcm nk promote ady je kt cni~

RyuJi SaTo said...

@ gardenia boya: tgk bley...pijam sorry...jehhehehehe
@ ekin : promte kwn2 takper....sape2 nk no fon personal msg k....

Boleh try usya2 post lain:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...