Tuesday, June 7, 2011

korean verity show

ramai antara kite kt malaysia ni suka tengok cerita korea....
macam aku...memang tak suka cerita drama korea nie....mmng satu pun aku tak layan...tp aku mmng suka verity show dye...mmng terbaik dari ladang....pecah perut....
opss...lupe nk bg tau....korg ley layan cerita nie hanya kalau korg ade astro,....bukan astro biasa
tp astro byond....channel 393 oneHD....

ok....aku rank kt paling fabret aku.....nie no1....
family comes here...kompem korg akan pecah perut n putus segala urat perut korg kalau tgk cerita nie...
mula2 aku mmng x minat nk tgk cerita2 mcm nie...tp satu hari tu...adik aku duk gelak kaw2 punya....
so aku pun try la layan....sekali ngan aku gelak2 pecah perut putus urat kentut...hahah

update 6/8/2011 1:47p.m:
cerita nie kalau korg nk tgk utube...tajuk dye family outing...baru dpt  tau smlm...ngeh2x....

lee hyo ri....
aku mmng suke tgk minah nie....tak tau nape...hahaha....

lagi sorg yg aku suke tgk dlm rancangan nie....kim su-ro
mmng best dye nie.....

running man....cerita nie aku kurang layan ckit...tp best gak....
ade gak part boley pecah perut....

ini pun best...heroes...awek2 korea...sambil tgk sambil cuci mata...cun2 awek korea dlm show nie....
nie pun ley pecah perut....korg ley try serach kt utube...tp ade 1-2 episode jer...tak banyk yg org upload


cerita nie aku rindu sgt...sbb dah xde kt oneHD dah
nie cerita pasal anak2 artis korea nie....star junior...
mmng comel2 anak dorg nie....no wonder la dah besar cantik n hensem org korea nie..upnyer kecik2 dah comel 

star  king....ini kalau miss pun takper...sbb cerita nie kisah org korea tunjuk bakat...
kalau kt US o lain mcm cerita cari talent tu..
kalau kt korea cerita nie...masuk starking...pastu jadi famos la kowt kt negara dorg....





ape2 pun...cerita2 yg kt atas nie...waktu tayang dye..kul 630pm-800pm
tp ade ulangan kul 12.30-2am
kalau miss kul 6...ley tgk kul 12.30am punya.....
mmng sempoi...aku pun ngan cari2 mane nk download cerita2 nie...terutama family comes here...mmng superb cerita dye....so sape2 yg ade astro byond...ley la layan cerita2 kt atas nie...
chnnel 393 oneHD

3 comments:

Neko D. 13 said...

eh boss layan korea jugak? wawawa~ rasenye tak ramai lelaki suka. FO1 mmg paling best. tapi season 2 dia dah tak best sb dorg tuka family members. aku paling suka yoo jae suk. aku tgk running man pun sb ade die

RyuJi SaTo said...

aku tertarik ngan show korea pun sbb adik aku la...hahha....
tp kalau drama korea mmng aku out...
jae suk tu..kalau FO...asyik kene buli jer...hahah

shiqin ghazali said...

perghhh.. dh lme x hupdate etry..
trus hupdate sal korea ea..

aku suke tgk gk..
korea ni aku x lyn lagu2 die jerk..

aku suke tgk RUNNING MAN
dan WE GOT MARRIED...
FAMILY OUTING pn besh gk~
yg lelain x layan

Boleh try usya2 post lain:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...