Monday, November 16, 2009

enjoy membace...

sgt kelakar karangan budak nie...hehehhe...terigt lak aku dlu2..terpikir..cam ane la aku nie tulis karangn....heheheheh.....kalau ader ketas2 pekse dulu kompem aku scan wat kenagan...heheheh
kredt to ohtidak.com..ak ambik dari page dye...wlupun takley nak save gamba tu.aku ttp copy screen...hehehe.....kepda2 yg tak tau nak copy scrn tu rugi la....takley nak ambik2 gamba2 kt sana...hehehehhe....pape pun enjoy....
:)



5 comments:

::NelyLeyana:: said...

hahahaha

macam x der idea jer, hantu still depan pintu

pastu (Hantu itu sangat takot)

x takot pon bace karangan ni, nak tergelak ade la...

lawah sehhhh :)

darjah berape 2????

::NelyLeyana:: said...
This comment has been removed by the author.
shiqin ghazali said...

comment spe yg kne delete tuh?
hoho...

agknyer cmner lo ko nyer essay dolu2 nye bob...

smstinya bkn cmni kn..
mmg lawak r~ xder idea r tu bdk ni nk tlis ape

RyuJi SaTo said...

hahaha...tahla...sape punya cmnt la tu...

aku nyer karangn dpt A kowt time upsr lue...ahahahaa

Anonymous said...

hahahaha....lawak2..

Boleh try usya2 post lain:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...