Saturday, January 9, 2010

keputusan aku muktamad


salam kepada semua...
hummm entry kali nie simple je nk cite kt korg....firstly aku nk cite kt korg pasal brodbnd aku nie...huhuh...time aku sampai s.alam tenet aku bukan main problem lagi..
lembab, line selalu putus...n skunk nie aku ader kt umah..line ok je..laju selamat n 5*...
huuhu....so aku kaji la problem dye.....n ape yg aku jumpe nie...
rupenyer2 kt s.alam ramai student n user celcom brdband nie lebih dari limit dye...
so satu pencawang celcom berkongsi dengan berpuluh ribu user dalam satu mase...
that why la line kt sana tak bape ok n berbanding kt umah ak nie...
aku rase tak sampai 100 org pun user celcom brdbnd kt area nie....
di sebbkan over user di satu pencawangan...so line2 akan tergangu....

nie cite pasal celcom brdbnd....
yg ak nk cite kt sini...aku dah buat keputusan muktamad...aku harap keputusan yang aku buat nie tak menjejaskan aku di masa hadapan...aku dah pikir masak2 n untuk msa depan aku gak...harap semuanyer berjalan dengan lancar je smua..n takder bnayk masalh yg aku kene tempuh...memang setiap maslah akan ader maslahnye....
aku harap semua nyer berjalan lancar......
GO GO!!!!!

3 comments:

shiqin ghazali said...

ape yg ko wat kptusan smpae mktamad neyh???

huhu.. kt melati ade 1van pncawang celcom dletak khas..
smpae cmtu skli users celcom~
rmai da!

StrewberiManis =) said...

ape keputusan kau?
xmention pon?
tapi aku tetap sebok nak tau
buleh kan bobbbb =P

RyuJi SaTo said...

hahahah....kalau aku dah nk cite aku dah cite kt blog nie...
pape pun.keputusan aku muktamat..tu je nk kasi tau korg...hehehe :P

Boleh try usya2 post lain:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...