Tuesday, December 9, 2008

www.tripbapaknawi.com

nie aku nak cite kan pegalmn aku kat pd...
alkisah....hehehehe...
ktrg p PD nie full spport dari kwn ayah aku nie...cik anuar name dia...ayah kepada nawi nie...
pnjang cite nyer nape dia nak belnja ktrg nie..so aku pun mls nak cite...
plan nyer dah lama nak p nie...tapi...baru taun nie yg jadi...dari taun lepas kowt kalu tak silap...
disebbkan mslh ramai geng2 ktrg nie takder mase di sebabkn belja jauh2...
trip niepun ader 1org x dpt p coz tak abis exam lagi....
total trip nie rm2000...tu nilai yg cik anuar nie kasi n dgn duet nie la ikut suke mane kitrg nak p...
so ktrg pilih PD...
nie kos2 yg terlibt dlm perbelnjaan kami kalu tak silap la...
hotel-RM900
makan-rm400
baju-rm340
stiker kete-rm200
minyak kete-rm160(rm40/kete)
kalu x silap la...aroud cam nie la....
thnks 2 cik anuar yg ktrg gelar kan tan sri anuar nie....hehehehhe....
len kali ley belnja lagi....
niela gamba2 ktrg kat sana....

nie gamba aku paling suke coz smart abs ar...time nie arang baru nak naik..kipas kuat2 sampai ader percikan bara..

hah..nie gamba botak yg nak kene bogel...coz dye nyer berthday..sape suh brthday time tu...hahahha..pdn muke..time nasib bek tak jadi..just tanggl dia nyer seluar..tinggl boxer jer


nie gamba kitrg seblum bertolak g PD...time nie gerak 3 kete jer..lagi satu kete gerak ptg....


nie time nak p teluk kemang nak p mandi kat sana...
nie dah sampai teluk kemang..ngah tanam g-ja....lawak gak r timi nie...
sume yg terlibat :-
nawi
aku
cd
botak
g-ja
aseng
boy
cikek
nyok
shah
alip

thnks 2 tan sri anuar....

2 comments:

ViNiL said...

bob tuh gambo slow shuttle...
smart2...

RyuJi SaTo said...

tgk la sape yg snap...
ingt ko jer pandai snap gamba ker??
ahahahha

Boleh try usya2 post lain:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...