Sunday, February 22, 2009

happy besday to my sis...


selamat hari lahir yg ker 22..
makin hari semakin tua.....
ader rancngn tuk bagi hadiah...tp duet tak mengizin kan la....
sory.....
nak berjimat ckit...
nak kate celbrate tu pun tak jugak...juz beli kek jer/...
takder pun nak nyanyi...
mmng cam nie....
aku pun same jer kowt...myb aku n kakak aku nie dah d latih tuk smabut dgn ala kadar jer....
tak cam adik2 aku yg no 3 n 4...
kalu nak clbrte mest kene panggil org...
kalu ley satu kg dye nak panggil...
maklum la adik no 3 aku nie anak merdeka....
tu yg jadi camtu kowt...yg no 4 tu la "dene"
tu bahasa tganu...kalu bahasa KL nyer manja lebey la.....
tak ley bla btul yg no 4 tu....
10syn jer.
tiap2 kali aku balik umah mesti mengadap PS2 dye tu...adoi..so kalu aku balik aku control dye ckit....
tuk yaya....
aku mls la nak buat ko nyer tagged tu....
nnti kalu aku free aku wat ek....
pasal belanja tu nnti k..
kalu ader free n trnsport aku on.....
lagi pun skunk nie takdr trnsport la...tu yg aku duk pikir....adi skunk nie tak bwk kete....
tuk maklumat lanjut clik sini
tak tau la korg ley bace ker tak....dye private dye punya blog atas sebab tertentu...
selamat beramal ///




2 comments:

ekieqin said...

erk..
hepy bday la ntuk spe pnye kek tuh..
hoho..

::NelyLeyana:: said...

that's my bufday.. huuhuhuh
macehhh ekieqin... hehehehe

Boleh try usya2 post lain:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...