Saturday, May 23, 2009

End of Prison Break

warning...kepda saper2 yg lum tgk n tak nak tau lagi cam mane cite nie berakhir...anda di larang keras untuk baca post ini....

i will miss this story...:(
aku mengikuti cite nie dari 1st season....
and bermula nyer season 2 aku strt dowload cite nie tiap2 minggu
aku tak penah miss pun cite nie....
n minggu lepas aku tak download cite tu...
coz aku tau minggu nie adalah mnggu terakhir tuk aku dowlod  prison break(PB)....
so aku ambik keputusn tuk tangguh satu minggu untuk aku dpt kepuasan nak tgk 2 cite sekali gus...
and the result,the end of this stry tak menghampaka aku....
cerita nie tak penah menghampa kan aku..n bg aku cite nie paling best n terbaik dlm banyk2 
cite series yg penah aku tgk....
bermula di season pertma michle scofield(MS) msuk penjra semta2 untuk selmatkan abang dye yg tak bersalh Linc...
dan berjaya keluar...
season 2...kisah dye hidup dlm keadaan ketakutn coz di buru polis
season 3 kisah dye masuk kembalik ke pajra and penjara nie jauh lebih hebat dari penjara pertama...
and the final episode is about to seek a freedom....
ending dye amat sedih sekali bagi aku...
coz MS mati akbt sakit yg dialami nye.....
and this is unexpcted ending from me....
i will miss this story...
the capablty of the negativty....

1st season

3rd season

final season
kubur MS

--the end--
---pasnie aku tak tau nak layan cte per lak---

1 comment:

neko13 said...

adoi..camtu ka ending dia..huhur
Milah menanges kt sebelah aku nih...adoi~

Boleh try usya2 post lain:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...