Saturday, May 16, 2009

SempanA Hari GuRU...


gamba2 kat bawah nie antara gamba2 cikgu yg penah mengajar aku n mendidik aku menjadi insan yg berguna....aku dah cari seluruh lptp aku n yg nie jer aku ader simpan gamba dorg....
2005:
nie aku nak kenalkn kt korg... Name dye ASIDAH bt DAHALAN....kalu korg nak tau, dlm banyk2 ckg yg pernah mengajar aku...nie la ckg aku paling syg...aku amat rapat ngan dye time sek lue..n w'pn aku dah bersekolah lagi, kalu time2 cuti aku akan p sek melawat ckg nie...n skunk adik aku ckp dye dah berpindah sek....so dah tak dpt jumpe dye...ingt nak jumpe gak dye...tp nnti la....hehehehe...yg gmba kecik tu kt bkang ckg aku tu...adik angkt aku....dah lama tak cntc dye...tah ape jdi skunk nie...lost cntc bile dah masuk mtrx....ape2 pun wish u luck....
nie lak name dye........hurmmmm aku dah lupe...tp dye ustz paling bez kt sek...sempoi abis...
aku tgk je gamba nie aku gelak sampai nak pecah perut.....kelakar gile...muke nak skema jer masing...yela nie, gamba nie mase umo 17 tahun...skunk dah 21...dah bape tahun belalu...kelkar...sume muke budak2....
yg muka garang nie...aku pun dah lupe gak name dye...kalu time garang harimau pun dye telan...hehehehe...tp garang tu la yg mengajar aku mengenal erti kehiduapn.....

2006/2007
nie strt zaman mtrx aku....name lec nie pun aku dah lpe..adoi...nape aku nie cpt sgt ek lupe...ape ye name dye...tp seingt aku dye aja subjk account kowt.....ha..btul la acc...yg pempuan2 tu sume clssmate aku.....
hah..yg nie aku ingt...name dye Pn. Masrizi(btul kowt eja) nie lec eko aku time kt mtrx...
n tuk maklumt korg jejaka kat citu je la lelaki dlm kuliah ktrg..myb ader 3 or 4 org tertinggl kowt...total sume ader 1oo lebih, tp yg nie jer laki...korg bayangkan la ek....
now we change our language because this is my lec who teach me eng...Mdm Saratha....
she is very kind teacher n funny....this pic take on last class bfore my final exam
this momnt so funny bcoz if i not mistake,there have 4 or 5 camera there..so we need to pose around 2 mnte.....bayngkan...lenguh beb nak posing
hah..yg nie lak name dye Pn Noranyza...(kalau slh eja sory pn.)hehehehhe...dye nie ngajar tutorial bisnss...
dye pun best....full of actvty....dari dye la aku tau bape ssh nyer nak handle program....
jenuh beb.... ingt senng jer nak handle....tp akhirnye berjalan ngan lancar....
thnks to U...
yg nie lak snd ckg bussnss aku coz dye juz aja kuliah jer....En Nain namenyer...ckg yg paling sempoi abis la...kelas dye pun cool jer...satu2nyer lec lelaki mengajar aku time kt mtrx ritu...yg len sume pempuan..sume berbaju melayu coz ari tu ari jumaat....kalu ari jumaat jer mmng ktrg akn pakai baju melayu
n the last one is my ustazah
name dye ustazah zahiroh....dah name pun ustzh....kompemla ngajar subjek agama

2009:


nie gamba terbaru sekali.....
adoi....sekali lagi lupe name pn.
alamak sory pn. 
yela mane tak lupe...kt U nie asyk panggil pn jer....tak ingt name la...tp pn mmng terbaik
kelas pn tak penah bosan...penuh dgn activty...gamba nie di ambil selepas activty concert day
ktrg kene nyanyi....korg banykn la..nyanyi kt kelas....
tu yg bawak gitar tu...
hehehehhe

kepada ckg len yg takder muke kt citu bkn bermkna saya tak syg..juz takdr..kalu ader mmng dah letak....
so saya nak mintak ampun n halalkan ape yg telah ckg2 berikan kepada saya....
so pape pun...
aku nak ucapkan 
SELAMAT HARI GURU
regards 
ryu

4 comments:

su said...

Kalau cikgu2 tu tau wajah diorg masuk blog..musti dia bangga dpt anak murid spt awak...

~senyum slalu~

RyuJi SaTo said...

tu la pasl....
kalu la dorg nie layan tenet...
mmng dah inform kt dorg dah...
--selmt hari guru--

ViNiL said...

hahaha tapi kan.. nape la ko tak ingat nama.. lec account tuh nama dia Pn. Rosliza... pe la anak murid nih...

RyuJi SaTo said...

hah...
baru ku ingt...
hahahah...terima ksih...
hahahhaa...
tah la...aku pun dah tak ingt la.
yg lec acc lagi sorg tu pun aku tak ingt....
hehehe

Boleh try usya2 post lain:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...