Wednesday, July 1, 2009

3 in 1 entry....

tadi aku menjalankan activty harian aku...
iaitu blogwalker.....
aku rase sume org tau blogwalker tu aper...
kalau yg tak tau tu mesti newbie lagi dlm blog nie.....
meh aku terang ckit ape tu blogwalker....
blogwalker nie anda p jln2 ke blog org lain...
dari blog mmber2 korg...hingga la ke blog sape2 tah korg tak kenal.....
n kat cini korg akan jumpe bende2 menarik n mungkin menjadi ilham korg tu menulis post baru....
tadi aku berjalan2 dari blog pakcikdot.....
sampai la aku jumpe kt blog list dye punya mmbr...
satu blog mengenai artis.....
aku pun usya la.....
then menjadi satu tanda tanye kt aku....
btul ke nie blog dorg???atau juz fan dorg yg fanatic gile kt dorg nie....
aku pun tak tau ketulinan blog itu.....
tp aku rase ader blog tu btul artis tu sendri yg buat....
n ader yg fan dorg yg buat.....

---aku dah letak link2 dorg kt tepi blog aku nie---


=============================================================

kite ke entry seterusnya........
kejadian nie jadi mlm tadi......
time tu aku nak minum air sejuk....then frezer, ambik ais.....
ais umah aku buat gune cawan plastik kalau kite p beli air kt pasar mlm tu.....
so ader banyk la ais dlm frezer umah aku nie...
tah nape nsb aku mlng n pelik arinie.....
setelah di pecahkan kepada serpihan kecil...
ake terus minum air yg sedap tu....walapupn air kosong....hehehehehe.....
then aku terasa satu bende kt dlm air tu...try tgk ape bende....
agak terkjut aku tgk coz bende tu lilin....
banyk serpihan lilin dlm air tu.....pelik gak aku......
n aku dah tertelan ckit lilin tu......
betul ke tu lilin???aku buat uji kaju ckit.....gune lighter aku....
cair...sah, terang lagi nyata bende tu lilin....
cam mane lak ader lilin nie//???
aku memulakn penyiasatn aku sebagai detektif....
tgk cawan tu pernah di gunakan sebagai tempt letak lilin time umah aku takder karen aritu
adoi..patut la........10syn jer...p la tukar air....huhuuuuhuhu

---time takde ape ritu umah aku mnjadi bilik mandi wap jap..panz gile---


===========================================================


hah...nie hasil perbincangn aku tadi ngan mmbr2 aku.....
sbb aku n kwan2 aku clash...hahahahahahah.....

ok2....kite bermula ngan cikek.....

cikek bukan name sebenar...punca:
awek dye sblm nie juz couple ngan dye coz nak lupekan balak dye sblm nie...tp tak berjaya....
so tu punca clash w;pun dah couple 1 tahun lebih....sedihkan???sabar kek....
status: single n mencari

next afiq name sbnar..hahahahahhah..punca:
awek dye nak clash coz dye cakap afiq nie miskin......come on la gurlzzzzzz.......
dont be stupid la........sakit ati pun ader..adoi...cam nie punya pempuan pun ader.....
status: single n mencari

next candidte...gjah aka jijah bukan name sbnar....punca:
awek dye tanye kt gjah nie....nak tak kalau dye di duakan?????adoi...korg pikir la sendri...
kalau korg di dua kan..ape jadi???pempuan nak duakan laki???kalau laki tu lain la cite nyer lak........
status: single

next candidte.....aku..hahahahahahha....punca:
ex aku kate nak komitmen......aku punya no komen....hahahahahhahahaha
status: single but not avalble....

so kesimpulan dye....dari ke 4 4 lelaki di atas.....pempuan yg mintak clash....
nsb bek takder talak......n alasn2 yg di beri sperti awk cikek afiq n gjah adalah tidak munasabah langsung.......so sape jahat dlm kes nie?????????
sape nak berkenaln ngan dorg di atas nie aku dah letak link.....
to cikek n gjah n afiq jgn marah k....haahahahhaha.......


---cinta dtg tanpa disedari.....hahahahahah...ayat jiwang gile babeng....---

5 comments:

shiqin ghazali said...

blog artis tu sgt btol.. aku sllo gk ikuti cite diorg dlm blog. prnah kuar pper cite sal blog diorg..

hal2 clash ni ssah nk ckp..
prmpuan mmg crewet.. hahax
aku pn akui gk ni..
ape2 pn..
cinta la pada yg MAHA ESA!

strewberimanes said...

klakar la..
entry kali ni buleh dijadikan sbg unit kaunseling
yaaaa kamo di sahkan sbg DOCTOR LOVE! HIKSSSS ;P

RyuJi SaTo said...

huauahuahuahua....
doctor love.....
tak penah lagi seumur hidup aku di gelar doc love....
satu peganugerahan yg amat menarik...
huauhauahuhaa......

strewberimanes said...

hehhh ok what
penganugerahan yg tiada tandingannya
ku org 1st bg anugerah itu!haha ;p

Anonymous said...

Hello! I'm newbie in Internet, can you give me some useful links? I know only about Yahoo [url=http://yahoo.com]Yahoo[/url] http://yahoo.com Yahoo

Boleh try usya2 post lain:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...