Tuesday, December 22, 2009

rase cam nk update blog...

huhuhu
tak tau nape..rase cam nk update blog jer...
tp takde cite lak nk di update kn kedalam blog aku nie..huhuhuhu....
takpe2....temenung jap...pikir...ape yg nk di taip.....
cite ape yg menarik skunk nie??
hah....aku nk maki ckit pasl web uitm nie...nyusah kan berpuluh2 ribu pelajar....
system tak bgs...janji tak ditepati....patutnyer smlm dah boley reg kelas..
tp skunk still tak ley nk reg...
lain kalau rase takley nk puaskan hati pelajar2...jgn la bg tarikh tu...biar dah betul2 kompem
baru kasi trikh..jgn ssh kan student...
kalau cam aku takper la online 24 hour..
tp yg xder brdband??kene p CC.....
dah p CC hampe tak ley nk reg lagi.....kan dah ssh kan org tu..cian dorg...

4 comments:

shiqin ghazali said...

haha.. btol2.. nyusahkan stndent..
ksian aku tgk kwn2 aku pnat g cc.. rugi jerk

StrewberiManis =) said...

tau xpe, penah wehhh cam ni
aku yg ade tenet dkt umah pon penat tercongok depan laptop seawl 930 pagi 21dec, tup2 smp ke harini xdpt reg

*if laptop ni leh ckp, mst dia muak tgk muka aku =P

RyuJi SaTo said...

strberi: ingt laptp ko sorg je muak??
tak pikir lptp aku lagi nie...dari dye hidup...tgk muke aku jer....hahah

shiqin ghazali said...

hahhaa.. pg beli lptop bru r bob kalo dh muak sgt... klkar jerk.. hahax

Boleh try usya2 post lain:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...