Tuesday, March 31, 2009

i so stupit tonight....

aku mencari jln penyelesain tuk soalan yg aku dpt nie...
dah hampir 2 jam aku duk ngadap n kira..
tapi aper yang aku dpt?
tak dpt paper pun...
dah 2 buku aku bukak...
still dont got any solution...
jwpn ader kt aku..tp simple sgt..
cam mane dye ley dpt figure tu sedangkan aku tak dpt....
jwpn tu silap ker??tp dah di cek..tak mungkin silap....
sok kene present....
cma mane nie...ader test lagi...
argh...banyk nyer kerja....
paper account semester nie amat tough....
Income Statmnt dah aku belaja dari fom 4 tapi still tak dpt nak wat...
still mencari jwpn tuk figure tu...
naper ley jadi camtu..
nak mintak bantuan kawn pun dorg dah tido....
fuck keadaan!!!!
---dlm dilema nak p kelas ker tak??----

1 comment:

milimilo said...

weh, aku xde gune web mane2 la..aku buat background ni sndiri gune adobe fotoshop..pastu, aku upload kat photobucket..kalo ko dah de edit baackground kat photobucket tu, ko letak r code kat add gadget - html

kalo ko nak blaja wat background sndiri, pergi link ni

http://www.thecutestblogontheblock.com/blog-secrets/144-how-to-make-your-own-background

Boleh try usya2 post lain:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...