Tuesday, June 23, 2009

tagged dari ekin(bkn ekin mawi tau..hahahah)


yeaaa...sekali aku di tagged.....n sekali lagi aku rajin nak buat tagged ni di sbbkan aku takder stry menarik aku nak post malm nie......

Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini..
1. di tagged oley ekin
2. pembaca blog aku yg agak active....
3. kawan aku kt U
4. kawan ker????coz bab kate ekin sendiri dlm blog dye yg aku nie tak penah tegur face2face....ekin....aku biase akan tegur org kalau org tu tegur aku lue.....nie mmng cara aku...huuhuhuh
5. org ke3 bagi aku award.....yg pertama dari pakdot yg kedua dari khal n nie yg ke3


Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya..

yang nie aku dah jwp time aku terima dari khal ari tu.....


Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka..

1. nak balas kt khal
2-10 takder....hahahahahahahah....

4 comments:

khaL_eLLa said...

hoho... bole plak.. aku sorg je dpt awrd eh?? lalala~~

RyuJi SaTo said...

hahaha....
kire ok la tu.....

shiqin ghazali said...

aku biase akan tegur org kalau org tu tegur aku lue.....nie mmng cara aku...

haha.. malu jg ke org nye

nnti aku tgur ko.
ko msuk claz pe?

RyuJi SaTo said...

aku masuk kelas M,K,D
hahahaha..aku ader 3 kelas sem nie...

Boleh try usya2 post lain:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...