Monday, June 8, 2009

Your Accont has been locked!!!


adoi...nie yg aku lagi pelik nie...
sape2 penah jadi cam nie ta??
korg tau tak naper???
apsl aku tak ley nak login YM aku...
mula nak login dye kate plez try again later...
dah selalu jadi camnie...
pastu aku click la kt invsble tu..
pastu terus jadi camnie...
sape lak yg lock aku nyer acc nie...
haram J tul la.....
nnti aku post gmba2 time aku cuti2 dulu k....
tadi nak upload cam stuck jer...
nak upload kt fs pun cam stuck jer...
10syn tul la.....
dah la boring nie....

---penat---

7 comments:

::NelyLeyana:: said...

aiyooo.
spenyer keje ni???
try sign in kat kom lain lak... x pon try sign in kat yahoo mail...

ViNiL said...

bob.. pakai je yang lama.. tak banyak songeh...

khaL_eLLa said...

weyh ym aku pon pnah jd cam kao...

suka suki je die lock..

pastu die suh aku tuka password..
sbb ade strangers ngah gune account aku pada mase yg same... siott je..

sape la makhluk tersebut.. mmg nak kene.. seb bek pas da tuka password it come back to normal... ^_^

RyuJi SaTo said...

viniL- yg lama tak menarik la.hehehehe

KhaL- aah,...time aku nak sign in masuk mail dye suh tukar paswwrd coz ader spam yg berjaya gondam email kite...so aku dah tukar pass skunk...

khaL_eLLa said...

lagi satu ym aku cam da kene virus..

suka hati je buzz sume org.. kalo yg aku knal tak pe gak.. ni org aku tak knal pon dia balun buzz jugak... hampess tul.. ko pnah kene sebegitu??

RyuJi SaTo said...

tu biase spam la khal...
bende tu jadi sblm ko tukar pass or selps tukar pass???
sblm tukar pass cam2 yg jadi...
dgn tiba dye logout n ckp ader org len login aku nyer acc..time tu aku dah pelik...
aku search kt tenet...aku bace forum tgk sintom2 spam...spam yg berjaya hack kite punya acc....
banyk sintom2 dye kalu ko bace forum...so rajin2 la google bende2 kite tak tau...

shiqin ghazali said...

aku pn pnah kna.. sengal je..
huhu..

Boleh try usya2 post lain:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...