Tuesday, June 23, 2009

YM takley buka...korg rase ape yg patut aku buat???

dah seminggu aku tak ley nak login aku punya YM...
korg rase naper???
psswrd???aku baru tukar....
aku dah try kt 3 pc...
sume tak berjaya.......di sebbkn YM version baru ker??
tak juga...aku try login kt email pun takley gak...
nak guna web????ubuntu tak spprt....
nak login masuk windows...dah smnggu aku tak gunakkn windows....
adakah aku perlu wat email baru???
frenz cam maner???nak cari balik yg ssh tu...

---ape pendapt korg???---

3 comments:

aRe-NieS said...

ak penah kena macam niey
cuba banyak kali pun tak dapat
then ak juz try tukar emel jew
ko klik kat 4get password masa nak masuk emel tue then nnti kn dier ad tnyer soalan cepu mas nnti lpas tue msti boley masuk
try r

RyuJi SaTo said...

tak boley ar...
aku nak tukar pass pun takley skunk nie...
aku rase nak wat emial baru la....
10syn tul la....
sekali lagi acc aku kene lock....

Anonymous said...

ko trace emel ko... pki emel laen phtu ko reset blk password die

Boleh try usya2 post lain:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...